Coo – Plopsa Coo

Ontdek in hartje Ardennen, aan de voet van de beroemde watervallen van Coo, een ideale mix van natuur, avontuur en plezier in het attractiepark Plopsa Coo.
Plopsa Coo is een adembenemend natuurpark dat meer dan 20 attracties herbergt die volledig geïntegreerd zijn in het schitterende groene landschap en die opgebouwd zijn rond de figuren van Studio 100.

Meer lezen...

De allerkleinsten beleven de tijd van hun leven op de Konijntjes, terwijl de iets oudere kinderen hun gading vinden op de Karting. Of wat dacht je van het dolgedraaide avontuur in Vicky The Ride, een echte vikingboot waarin je de avontuurlijkste tocht van je leven beleeft op de 400m lange achtbaan? Niet te missen zijn de leuke achtbaan of de boomstammenbaan. In Vieux Coo kan je de kermismolen, de botsauto’s of het eendjeskraam uitproberen. Ook zijn er de superleuke rodelbanen. Genieten van de omgeving doe je het beste in de Télésiège, vanwaar je een prachtig overzicht hebt op de pracht van de Amblève en de natuurrijke streek rond Coo! Bezoek het wildpark met het toeristisch treintje en ontdek de wilde dieren.

Nagenieten kan in restaurant La Cascade of wat dacht je van een foto met je favoriete Plopsa-figuur? Ook in Plopsa Coo loop je ze tegen het lijf! Plopsa Coo is immers een waterval van plezier!

Pin It on Pinterest

Share This