GASTENBOEK

Wij geven je graag een uittreksel uit het gastenboek…

Beste Etienne en Hildegard, Vandaag is onze laatste dag in jullie mooie vakantievilla. Ondanks het slechte weer hebben wij heerlijk genoten van de omgeving en het comfort van het huis. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Bedankt voor de goede zorgen. Groeten.

Beste, We hebben ontzettend genoten! Het leukste vrouwenweekend ooit! In een prachtige omgeving! Zeer comfortabel huis, zeer proper en hartelijke ontvangst. Wij komen zeker nog eens terug! Groetjes.

 

De verwelkoming was zeer goed. Het huis voldoet volledig aan de gestelde verwachtingen qua inrichting en hygiëne. Alles is hier voorhanden voor een aangenaam verblijf. Het uitzicht is zeer rustgevend en hier hoor je enkel het stromen van de Ourthe. Bedankt voor het mooie verblijf en doe zo verder.

Wij hebben een magisch weekend gehad! De woning is zeer aangenaam, goed onderhouden, comfortabel en het kader is schitterend… Het was een rustgevend ogenblik, bedankt daarvoor. Wij komen binnenkort terug.

De multiculturele groep.

Beste gastheer en gastvrouw. Het kerstverblijf heeft ons deugd gedaan. Mooie omgeving, genieten van de stilte en de rust. Wandelingen gemaakt in een bosrijke omgeving, en daarna ontspannen in de wellnessruimte. Superbedden. Prachtige accommodatie, proper en verzorgd. Spijtig hebben we de bever niet gezien.

Elke dag een fikse wandeling gemaakt: 1. Wandeling in de omgeving: 8 km. 2. Wandeling tot Achouffe: 15 km. 3. Wandeling via de Ravel en omstreken: 11 km. 4. Wandeling via Cetturu, Tavigny, Vissoule, Cowan terug naar Houffalize: 15 km. 5. Als laatste met de auto richting Wibrin en stappen naar Achouffe: 10 km.

Genoten van het lekkere bier en de omgeving.

Na een gezellige kerstavond met lekker eten, gingen we naar de middernachtmis in Houffalize. De viering werd opgefleurd met een verrassend concert. Bij het buitengaan genoten we nog van een bekertje glühwein De combinatie wellness en verblijf is super. We hebben ervan genoten. Dank je wel voor de vriendelijke ontvangst.

Schrijf iets in ons gastenboek

Pin It on Pinterest

Share This