Gastronomisch arrangement

Om u nog beter te verwennen bieden wij u voortaan een “gastronomisch arrangement” aan. Hierbij bieden wij u niet alleen de uitgebreide faciliteiten van onze Bed & Breakfast, maar besteden wij ook extra aandacht aan de verwachtingen van de echte fijnproever en levensgenieter.

Hiervoor werken wij samen met La Fleur de Thym, een toprestaurant in de streek, lid van de ‘Jeunes Restaurateurs d’Europe’ en in de Gault&Millau 2019 beloond met een score van 15/20!. De Chef, David Heine, toont zich in zijn “aromatische keuken” een meester in het bereiden van verse seizoensproducten die hij met juist gedoseerde kruiden verheft tot een waar culinair genoegen. U kan al even de sfeer opsnuiven op de website

www.lafleurdethym.be

U bent welkom vanaf 15 uur, waarbij we u met een drankje verwelkomen en rondleiden in onze woning. Daarna kan u een wandeling maken of wegsoezen op ons terras of genieten van de genoegens van onze wellness en ons openluchtzwembad.

Tegen 19:30 uur brengen wij u naar La Fleur de Thym voor een gesofisticeerde maaltijd in de gezellige sfeer van het restaurant. U kan er genieten, afhankelijk van uw keuze, van het verrassingsmenu, het menu ‘Jeunes Restaurateurs d’Europe’ of het menu ‘Mardis Fous’, met een exquise selectie van aangepaste wijnen.

Na de maaltijd halen we u terug op en serveren we u, na een lange rustgevende nacht, een uitgebreide champagnebrunch, waarbij wij u verrassen met een gevarieerd gamma van gerechtjes die uw verblijf onvergetelijk maken.

Uiteraard kan u ook nog andere nachten met ontbijt boeken, die u de kans geven de streek te verkennen of rustig te luieren tijdens een aangename vakantieperiode.

Kostprijs

Gastronomisch arrangement:
Verrassingsmenu: Dubbel: € 360 – Single: € 230
Pasen tot Allerheiligen: do, vr, za, zo      
   Allerheiligen tot Pasen: do, vr, za
 –
Menu ‘Jeunes Restaurateurs d’Europe’: Dubbel: € 320 – Single: € 215
Pasen tot Allerheiligen: do, vr, za, zo      
   Allerheiligen tot Pasen: do, vr, za
  Menu ‘Mardis Fous’: Dubbel: € 270 – Single: € 185   
     Het ganse jaar: di
 –
Extra overnachting met ontbijt: Standaardtarief
Gelieve ten laatste 2 weken op voorhand te reserveren
 –

Boek Online

 

Pin It on Pinterest

Share This