GASTENBOEK

Wij geven je graag een uittreksel uit het gastenboek…

Hildegard en Etienne, twee fijne mensen om mee samen te zijn, bvb voor een weekend, maar wij konden maar een nachtje blijven. Een prachtig huis, een indrukwekkende omgeving, alles goed bedacht en smaakvol ingericht, mooie service.

Een warm onthaal en zeer gevarieerd ontbijt. Kortom voor herhaling vatbaar. Veel succes voor de toekomst.

Beste Hildegard & Etienne! Het was voor ons een groot plezier om dit weekend met u te kunnen wonen! U heeft aan onze verwachtingen meer dan voldaan. Merci.

We hebben een heerlijk weekend gehad, prachtig verblijf, heerlijke bedden en een mooie omgeving. En natuurlijk niet te vergeten, de sauna en jacuzzi. Een verjaardag om niet te vergeten.

Als onderdeel van ons 3-daags wandelweekend in de Ardennen zijn we met ons vijven, in een aangename ontmoeting met uw Bed and Breakfast geraakt. We waren allen onder de indruk van het verblijf en zijn inrichting, maar ook van uw persoonlijke gastvrijheid. De wijze waarop u ons vijven heeft ondergebracht in twee 2-persoonskamers, door een bed van elders hiernaartoe te verplaatsen, geeft blijk van een goed oog voor wat de vermoeide wandelaar na een licht regenachtige dag in de heuvels en dalen nodig heeft. Uw sauna en jacuzzi kwamen voor ons als een uiterst comfortabele en aangename verrassing. We nemen allen graag een visitekaartje van uw B&B mee en komen graag nog eens terug.

Beste, Ons verblijf bij jullie was in één word “SUPER”. Zowel het onthaal, de kamer, het 5-sterren ontbijt… Voor herhaling vatbaar. Wij danken u van harte.

Hartelijk bedankt voor de fijne zorgen. Voor ons was dit de eerste kennismaking met een B&B en dit “weekend” is dankzij jullie zéér geslaagd. Jullie hebben ons zeer hartelijk ontvangen en we hebben ons hier thuis gevoeld. Als we naar deze streek terugkomen, komen we zeker terug naar hier. Het ontbijt was met liefde klaargemaakt en de mooie verjaardagstaart was letterlijk de kers op de taart. We zullen dit moment niet vergeten en zullen onze familie, vrienden en kennissen deze B&B zeker en vast aanraden. Nogmaals bedankt voor alles en tot ziens.

Schrijf iets in ons gastenboek

Pin It on Pinterest

Share This