GASTENBOEK

Wij geven je graag een uittreksel uit het gastenboek…

Wij hadden het groot genoegen om dit vakantiehuis ‘in te wijden’ en wat hebben we genoten! Van bij de start was het duidelijk dat we ons hier direct thuis zouden voelen. Voor de kinderen was de goed uitgeruste speelkamer een plezier. Er zijn speelgoedjes te vinden voor diverse leeftijden, voor jongens en voor meisjes. En dan is er nog de benedenverdieping. Naast een grote pool- en kickertafel, die erg in de smaak zijn gevallen, is er ook een discohoek en een ‘feestelijk’ ingerichte bar. De kinderen en de grote mensen hebben er op verschillende momenten van de dag (J) veel plezier aan beleefd. De culturele objecten en kunstwerkjes die overal in het huis aanwezig zijn prikkelen de zintuigen. Wij hebben enorm genoten van deze ontspannende vakantieweek, met dank aan de zeer sympathieke gastheer en -vrouw.

Wij hebben goed genoten van ons verblijf hier in ons huisje. We kwamen met een grote groep met kinderen en iedereen heeft zich volop kunnen amuseren. De kinderen waren zeer blij met alle speeltjes en voorziening. Wij ook trouwens. Hartelijk dank en proficiat met het verblijf.

 

Beste, Graag wil ik jullie bedanken voor het weekend. Het was een leuke ervaring om met 10 voor het eerst samen op weekend te gaan. Jullie huis is een prachtige hulp om er een feest van te maken. Het was geen mooi weer, maar toch genoten we van het mooie uitzicht, konden we allen samen in de zetel zitten en genieten (met cinema gevoel!). Zelfs in de keuken was het allen samen gezellig vertoeven. De gezelschapspelen deden dienst.

 

Voor mezelf was het een eerste kennismaking met poolen. Wie de keuze maakte om er een bar in te bouwen… TOP!! Zeker aangezien het slecht weer was maakte ons eigen cafeetje het zo leuk!

Van bij aankomst had ik het gevoel ‘thuis’ te komen, jullie huis straalt warmte uit en dat hebben we echt zo kunnen ervaren. Dank je wel voor het vertrouwen dat we jullie huis mochten gebruiken. Het waren de tuinzetels die de doorslag gaven om voor jullie huisje te kiezen, hopelijk kunnen we die volgend jaar wel gebruiken. En de kinderkamer na een paar jaar…

Waarom een lange tekst… 1 woord volstaat… Prachtig!

Beste, 3 jonge gezinnen, met enkele vrienden op vakantie, wat een zalige locatie! Genieten van de zon, de BBQ, wandelen in de mooie omgeving… Wij hebben er enorm van genoten, gelachen, gedronken, gegeten & gespeeld! Alles was heel goed in orde! Leven als God in de Ardennen!! Groeten.

Schrijf iets in ons gastenboek

Pin It on Pinterest

Share This